Reklama

Orange TV pridáva nové programy a niektoré zamieňa za HD. Filmotéka Štart už od variantov Basic a bezplatne

Od soboty 5. marca pripravil Orange pre svojich zákazníkov Orange TV cez kábel, ako aj internet, viacero noviniek a zmien. Novinkou je tiež sprístupnenie Filmotéky Štart už od variantov Basic a navyše bezplatne.
Pokračovanie nižšie:

Do ponuky Orange TV cez kábel pribudla detská stanica Disney Junior, ktorá sa zameriava na najmenších divákov. Vysielanie je dostupné v anglickom jazyku. Kanál je súčasťou tematických balíkov Deti Z a Všetky tematické balíky.

Novinkou v ponuke je tiež ukrajinská spravodajská stanica Ukraina 24 HD, ktorú operátor zaradil do TV služieb Home TV Premium, tematického balíka Zahraničné a Všetky tematické balíky. Do odvolania však bude sprístupnená pre všetkých zákazníkov od Home TV Basic a vyššie.

Športové stanice Premier Sport a Premier Sport 2 budú dostupné po novom už aj v paušáloch Home TV Optimal a Home TV Premium. Filmový kanál JOJ Cinema HD bude namiesto tematického balíka dostupný v TV službách Home TV Optimal a Home TV Premium a súčasná SD verzia FilmBox Stars má byť nahradená HD verziou.

Knižnica filmov a seriálov Filmotéka Štart je sprístupnená pre všetky TV paušály od Home TV Basic vyššie. Tí, ktorí ju mali aktivovanú aj doteraz za mesačný poplatok 1 euro, ju budú mať od 5. marca bezplatne.

Zmeny v Orange TV cez internet

Pre klientov Orange TV cez internet pribudnú nové stanice Disney Junior, Seznam TV HD, Ukraina 24 HD, KI:KA, Retro Music Television, Óčko Black HD, Óčko Expres HD, MTV, Crime and Investigation, CS History HD, CS Mystery HD, E! HD, Spektrm Home, Mňau TV HD, Hobby TV HD, PRO7, SAT1, Kabel 1, Welt, BBC World, CNN. Všetky sú zaradené v rovnakých balíčkoch ako v prípade Orange TV cez kábel.

Okrem toho športové stanice Premier Sport a Premier Sport 2 budú dostupné od soboty už aj v paušáloch Go TV Optimal a Go TV Premium. V HD kvalite budú dostupné zase programy: FilmBox Stars HD, Chuck TV HD, UP Network HD, JOJKO HD, RiK HD, Auto Motor Sport HD, National Geographic Channel HD, Óčko HD, Óčko Star HD a Leo TV HD/Extasy HD.

Knižnicu filmov a seriálov Filmotéka Štart sprístupní operátor pre všetky TV paušály od Go TV Basic a vyššie. A tí, ktorí ju mali aktivovanú aj doteraz za mesačný poplatok 1 euro, ju budú mať od 5. marca bezplatne.

Mohlo by vás ešte zaujímať