Reklama

Návrat hokejovej reprezentácie na Slovensko prinesú naživo TV Markíza a RTVS Šport

V priebehu dnešného dňa sa očakáva návrat slovenskej hokejovej reprezentácie zo zimnej olympiády v čínskom Pekingu. Príchod hokejistov, ako aj následne oslavy zozisku historickej bronzovej olympijskej medaily, odvysielajú naživo dve slovenské televízie – verejnoprávna RTVS Šport a komerčná TV Markíza.
Pokračovanie nižšie:

RTVS odštartuje mimoriadne živé vstupy na športovom okruhu okolo 13.00 h príchodom slovenskej hokejovej reprezentácie na letisko vo Schwechate. Následne bude pripravený štáb pred Zimným štadiónom Ondreja Nepelu, odkiaľ bude odvysielaný aj mediálny brífing. Okolo 15.00 h odštartuje športové štúdio so živými vstupmi a prenosom z tlačovej konferencie. Zo štúdia v Mlynskej doline sa divákom prihovorí Oľga Konečná a priamo zo štúdia na zimnom štadióne Ľuboš Hlavena. V štúdiu privítajú aj výnimočných hostí a vysielanie doplnia aj dokrútky z historických hokejových momentov aj aktuálnych výkonov v Pekingu. Po oficiálnom mediálnom brífingu sa hokejisti presunú na Námestie SNP v Bratislave, kde sa zvítajú s fanúšikmi.

Markíza zaradí dnes do vysielania dvojicu mimoriadnych spravodajských relácií s názvom Bronzový sen. V priamom prenose v nich bude pokrývať návrat slovenskej hokejovej reprezentácie zo zimnej olympiády v čínskom Pekingu a následné oslavy zisku historickej bronzovej olympijskej medaily z mužského hokejového turnaja. Komerčná televízia naplánovala mimoriadne relácie na 12:20 hod. a 15:25 hod. Zo štúdia v Záhorskej Bystrici budú mimoriadne relácie moderovať Zlatica Švajdová Puškárová a Jana Hospodárová. Priamo v štúdiu moderátorky privítajú bývalého slovenského hokejového reprezentanta Mariána Gáboríka a v živom vstupe sa spoja napríklad aj s ďalšou niekdajšou hokejovou hviezdou Mariánom Hossom.

Mohlo by vás ešte zaujímať