Reklama

Kuki TV rozšírila oficiálne ponuku o HGTV HD a ďalší program ponúkla v HD

Po mesačnom promo vysielaní v januári zaradila internetová služba Kuki TV oficiálne v tomto mesiaci do svojej ponuky nový kanál HGTV vo vysokom rozlíšení (HD) v českom jazyku. Dostupný je pre predplatiteľov balíkov Kuki veľká a Kuki extra. Okrem toho môžu sledovať predplatitelia vo vysokom rozlíšení kanál TLC, ktorý sa zameriava vo vysielaní prevažne na ženy.
Pokračovanie nižšie:

Po týchto zmenách v programovom rastri ponúka televízia Kuki aktuálne viac ako 140 staníc z toho 92 v HD kvalite a jednu v 4K rozlíšení. Operátor pritom avizuje, že do budúcna plánuje portfólio 4K staníc ešte rozšíriť. Jediný kanál v 4K kvalite (Love Nature UHD) si pritom môžu aktuálne otestovať všetci predplatitelia služby, operátor ho ponúka vo februári ako ochutnávku na špeciálnej promo pozícii.

Love Nature UHD prináša programy o zvieratách zo všetkých kútov sveta s českým dabingom. Kuki TV ju má v programovej ponuke od roku 2020.

Pri výbere staníc do programovej ponuky nám na kvalite obrazu veľmi záleží. Chceme, aby si naši diváci užili programy nielen po obsahovej, ale aj vizuálnej stránke. Love Nature UHD vysiela v 4K kvalite rozlíšení, takže vďaka jeho zaradeniu na pozíciu februárového promo kanálu si špičkový obraz vyskúšajú aj zákazníci, ktorí nevyužívajú tarify Kuki veľká a Kuki extra,” hovorí Lukáš Pazourek, marketingový riaditeľ Kuki.

Mohlo by vás ešte zaujímať