Reklama

Orange TV upravila ponuku a ponúka kanály z balíka Discovery+ teraz pre všetkých

V piatok 14. januára rozšíril Orange ponuky svojich TV služieb (IPTV a OTT) o jednu novú TV stanicu a niekoľko ďalších ponúka už iba v HD kvalite. Do základných balíkov služieb Optimal a Premium pribudla nová stanica Home and Garden (HGTV) a do tematického balíka Discovery+ zase Food Network. Obe novinky sú v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Predplatitelia balíkov Optimal a Premium môžu po novom sledovať kanály Discovery Channel a TLC v HD kvalite. Doterajšie SD verzie boli z ponuky vyradené. Okrem toho Discovery Channel HD už nie je súčasťou balíka Discovery+ a Travel Channel bol presunutý zo základných balíkov Premium TV a Dokumenty A do prémiového Discovery+. Pri tejto stanici tiež došlo k zmene obrazového rozlíšenia, po novom je dostupná v HD kvalite.

V období od 14. januára do 28 . februára 2022 môžu všetci zákazníci s Orange TV sledovať všetky stanice z prémiového balíka Discovery+. Konkrétne ide o programy ID HD, Animal Planet HD, Food Network HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD a Travel Channel HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať