Reklama

Kuki TV pridala novú športovú stanicu a testuje HGTV HD

Ponuka internetovej služby Kuki TV sa rozšírila o novú slovenskú športovú stanicu RTVS Šport a lifestyleovú HGTV. Obe novinky sú v HD kvalite. Kanál RTVS Šport je od 3. januára 2022 súčasťou všetkých programových balíkov, HGTV je aktuálne sprístupnený pre všetkých klientov ako test na špeciálnej promo pozícii a to do 31. januára 2022. Následne operátor rozhodne, či stanicu zaradí oficiálne do ponuky.
Pokračovanie nižšie:

Nový športový okruh RTVS spustil vysielanie 20. decembra 2021. Vysiela 24 hodín denne. Športovým fanúšikom chce priniesť najmä prenosy so slovenskými športovcami. Bude to napr. Svetový pohár v lyžovaní s Petrou Vlhovou, niekoľko cyklistických pretekov s Petrom Saganom, Svetový pohár v biatlone so sestrami Fialkovými či tenisovú WTA Tour. Chýbať nebude ani Európska a Európska konferenčná liga, Liga národov, hokejová Tipos extraliga, MS do 20 rokov v hokeji a cyklistická Tour de France. Diváci sa môžu tešiť aj na športy ako futsal, hádzaná, volejbal, basketbal, plávanie, gymnastika, krasokorčuľovanie, vodné pólo a mnohé ďalšie.

HGTV poteší milovníkov rekonštrukcií, zútulňovania domova alebo skrášľovania záhrad. Počas januára ju môžu sledovať všetci predplatitelia služby Kuki TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať