Reklama

Známy detský kanál začal vysielať programy v českom jazyku

Počet detských kanálov vysielajúcich obsah v českom jazyku sa v poslednom období rozšíril. Animované rozprávky dabované do češtiny začal prinášať pre najmenších divákov čiastočne už aj platený detský kanál Boomerang.
Pokračovanie nižšie:

Počas našich testov boli vysielané v českom jazyku na Boomerangu nielen nové, ale aj staré známe tituly ako Looney Tunes Cartoons, Show Toma a Jerryho, Tom a Jerry v New Yorku, Mush-Mush and The Mushables, Alice & Lewis či Pat the Dog. Česká audio stopa nemusí byť však k dispozícii ešte u všetkých operátorov. Z testovaných služieb bola dostupná napr. iba pre predplatiteľov OTT služieb Lepší.TV a Lepšia.TV. Postupne by však mali pribúdať ďalší.

V súčasnosti majú najmenší diváci k dispozícii už v českom jazyku programy Nick Junior, Disney Channel, JimJam, Cartoon Network, Boomerang, ČT:D, Nickelodeon a Minimax. V slovenskom jazyku vysielajú tri programy – RiK, Ťuki TV a Jojko. Čisto v anglickom jazyku sú na našom trhu dostupné ešte programy Disney Junior, ako aj Duck TV, Duck TV Plus či Baby TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať