Reklama

Orange TV zaradila do ponuky viacero nových staníc, vrátane TV Folklorika či niekoľkých maďarských TV

V pondelok 2. augusta zaradil Orange do ponuky svojej IPTV služby celkovo až sedem nových staníc, ktoré budú navyše do konca augusta sprístupnené v rámci ochutnávky.
Pokračovanie nižšie:

Prvou novinkou je hudobný kanál TV Folklorika, ktorý budú mať štandardne k dispozícii predplatitelia balíkov Home Optimal TV a Home Premium TV. Druhou novou slovenskou stanicou je regionálna TV Bratislava, ktorá je dostupná od balíka Home Basic TV už v HD kvalite.

Ďalšími novinkami v IPTV sú programy NickToons (balíky Deti Z a Všetky tematické balíky), RTL Gold, Story 4, Film 4 a Galaxy 4. RTL Gold je dostupná v balíkoch Maďarské Z a Všetky tematické balíky, zvyšné maďarské stanice sú súčasťou služieb Maďarské A a Všetky tematické balíky.

Od augusta došlo aj k presunu spravodajskej stanice CNN do základného balíka Home Premium TV a do tematického balíka Zahraničné.

Rozširovanie neobišlo ani internetovú Orange TV, kde pribudla tiež hudobná TV Folklorika (paušál Go Optimal TV a Go Premium TV) a detský NickToons (balík Deti Z, Všetky tematické balíky). Navyše do tematického balíka Dokumenty Z pribudli aj Spektrum HD a CSB Reality.

Mohlo by vás ešte zaujímať