Reklama

Regina DAB Praha sa mení na Rádio DAB Praha

Regionálna stanica Českého rozhlasu pre Prahu a jej okolie (Regina DAB Praha) sa mení od 1. októbra na Rádio DAB Praha. Digitálna stanica chce so zmenou zaujať nových poslucháčov v cieľovej skupine 25 – 40 rokov. Novými staničnými hlasmi sa od rovnakého dátumu stanú herci Petra Horváthová a Michal Slaný. Na zmenu názvu nadviaže spustenie Instagramu, úprava webových stránok a marketingová kampaň.
Pokračovanie nižšie:

Potreba premenovania stanice vzišla z prieskumu preferencií poslucháčov, ktorý sme si nechali zhotoviť na začiatku tohto roka. Tým, že nasledujeme ich priania, si sľubujeme, že počet našich poslucháčov sa zvýši. Aj napriek premenovaniu sa stanica bude naďalej venovať hudobným novinkám, pražskej doprave a informáciám,“ uviedol riaditeľ regionálnych štúdií Českého rozhlasu Jan Menger.

Rádio DAB Praha vysiela pre obyvateľov Prahy a jej okolia, zameriava sa predovšetkým na ľudí s aktívnym spôsobom života a na vodičov. V spravodajských vstupoch sa venuje aktuálnym pražským témam, športu, dopravnému spravodajstvu a predpovedi počasia. Z hudby budú poslucháči počuť hity posledných dvadsiatich rokov.

Vysielanie stanice Rádio DAB Praha je možné prijímať prostredníctvom DAB+ multiplexu, cez internet, ako aj cez družicu Astra 3B (23,5°E).

Mohlo by vás ešte zaujímať