Reklama

SPI International prevezme kanály Film1

Spoločnosť SPI International získala od spoločnosti Sony Pictures Television Networks holandské prémiové kanály pod značkou Film1. Podľa dohody bude SPI vlastniť značky Film1 a bude aj naďalej prevádzkovať všetky digitálne služby týchto platforiem.
Pokračovanie nižšie:

SPI bude od 1. augusta 2019 vlastniť značku Film1 a bude prevádzkovať štyri platené filmové programy Film1 – Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Action a Film1 Family. Ako nový majiteľ bude aj naďalej ponúkať oba lineárne kanály a digitálne služby v Holandsku. Film1 v súčasnosti ponúka programy z holandskej a medzinárodnej produkcie na svojich filmových kanáloch, ktoré sú k dispozícii na rôznych káblových platformách, DTH a IPTV.

Sme radi, že môžeme oznámiť akvizíciu značiek Film1 v Holandsku. SPI poskytuje viac ako 20 rokov služby prémiových filmov pre stovky operátorov v 45 krajinách. Ako domov dobrých filmov sa SPI neustále snaží priniesť svojim divákom na celom svete kvalitný obsah. Vďaka pridaniu značiek Film1 do našej pestrej ponuky lineárnych kanálov a moderných digitálnych služieb môžeme tiež po novom zdieľať náš prémiový obsah so všetkými milovníkmi filmov v Holandsku,“ povedal Berk Uziyel, generálny riaditeľ SPI International.

SPI International ponúka lineárne a digitálne filmové služby prostredníctvom rôznych spôsobov príjmu pre zaistenie všestrannej zábavy. Pod vlastníctvom SPI bude Film1 vysielať širokú škálu prémiových filmov od globálnych distribútorov, ku ktorým budú mať ich predplatitelia prístup na všetkých typoch zariadení a obrazovkách.

Akvizícia značiek Film1 je priamym dôkazom trvalého záväzku spoločnosti SPI k ďalšiemu rozšíreniu vysoko úspešného a diverzifikovaného distribučného portfólia naprieč Európou.

Mohlo by vás ešte zaujímať