Reklama

Poľská nc+ spúšťa nové programy Canal+ Sport 3 a Canal+ Sport 4

Vo štvrtok 11. júla 2019 spustí poľská satelitná platforma nc+ dva nové športové kanály Canal+ Sport 3 a Canal+ Sport 4 vo vysokom rozlíšení, ktoré majú prinášať výlučne prenosy z tamojšej najvyššej futbalovej súťaže PKO Ekstraklasy. Oba programy tak za jednu sezónu odvysielajú všetkých 296 zápasov.
Pokračovanie nižšie:

Okrem priamych prenosov sa môžu diváci tešiť na rôzne magazíny a analýzy. Vo vysielaní tiež nebudú chýbať najzaujímavejšie udalosti ligy za posledné roky. Programy majú vysielať sedem dní v týždni.

Nové kanály budú dostupné bez ďalších poplatkov pre predplatiteľov nc+ s aktivovaným balíkom Canal+, ako aj predplatiteľom nc+ v Orange TV a tiež balíka Canal+ v rámci služby player+.

Vybrané prenosy či magazíny z PKO Ekstraklasy tiež budú môcť sledovať diváci aj na súčasných programoch Canal+ a nSport+, ako aj mobilnej TV nc+ GO a v Canal+ Sport Online.

Platforma nc+ predĺžila vysielacie práva na Ekstraklasu v decembri 2018. Vysielať tak môže ligu aj v sezónach 2019/2020 a 2020/2021. Vďaka novej zmluve môže divákom priniesť všetkých 296 zápasov sezóny, vrátane 100 zápasov v 4K na programe Canal+ 4K Ultra HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať