Reklama

Odštartoval Timeless Drama Channel

Spoločnosť SPI International, ktorá prevádzkuje celkovo 36 televíznych kanálov na šiestich kontinentoch, dnes oznámila, že spustila vysielanie nového seriálového kanálu pod názvom Timeless Drama Channel (TDC).

TDC už teraz vysiela na celom svete. Spoločnosť uzavrela desať počiatočných dohôd s rôznymi operátormi, ktorí sprístupnili kanál viac ako jednému miliónu domácností.
Pokračovanie nižšie:

Timeless Drama Channel je prvým seriálovým kanálom z Turecka, ktorý dosiahol celosvetový debut. Kanál bol vytvorený v spolupráci s Ay Yapim, významným tureckým producentom a tvorcom mnohých ocenených tureckých televíznych seriálov. Timeless Drama Channel má viac ako 800 hodín čerstvého obsahu vrátane 8 celosvetovo uznávaných tureckých televíznych seriálov: Karadayi, Black Money Love, 20 Minutes, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, Five Brothers a The End.

TDC sa podelí o talent populárnych tureckých hercov, ako je Kıvanç Tatlıtuğ, Berguzar Korel, Farah Zeynep Abdullah, Kenan İmirzalıoğlu, Tuba Büyüküstün a mnoho ďalších s celosvetovým publikom.

Uvedenie Timeless Drama Channel bude v globálnom televíznom priemysle významné. Prinesie globálny úspech tureckej drámy a spojí ju s divákmi po celom svete,“ povedal Berk Uziyel, generálny riaditeľ spoločnosti SPI International. „Turecko sa v krátkom čase stalo druhým najväčším exportérom televíznych seriálov na svete a Timeless Drama Channel je prvým kanálom venovaným tureckým drámam, ktoré sa budú vysielať na celom svete. Sme si istí, že oslovia milióny milovníkov dramatického žánru po celom svete a nesmierne prispejú k rastu celého odvetvia televíznej seriálovej drámy v Turecku,“ pokračoval pán Uziyel.

Nový kanál bude na začiatku vysielaný v 10 jazykoch vrátane bulharčiny, rumunčiny, macedónčiny, srbčiny, chorvátčiny, albánčiny a arabčiny s anglickými titulkami.

Distribúcia kanálu je zabezpečená v celej Európe prostredníctvom družice Eutelsat 16A (16°E), frekvencii 11 094 MHz. Vysielateľ už podpísal dohody o vysielaní so šiestimi operátormi: Kujtesa a Ipko Kosovo, Digit-Alb a RTL Albánsko, A1 Chorvátsko a A1 Macedónsko. V blízkej budúcnosti bude kanál vysielaný viacerými operátormi v krajinách stredného východu, severnej Afriky, ázijsko-pacifického regiónu, Spoločenstva nezávislých štátov, a na Pobaltí.

Technické parametre pre príjem Timeless Drama Channel HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11094 MHz
Polarizácia: V
FEC: 4/5
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: QPSK
Názov: Timeless Drama Channel HD
Provider: TAG Broadcasting
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0B00 (Conax)

PIDy:
Video PID: 1901
Audio PID: 1902
Audio stopy: 1902 tur (Mpeg),1903 ara (Mpeg)
PCR PID: 1901
PMT PID: 1960
TSID: 30401
0NID: 0366
SID: 1236
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: 1941 DVB eng,1942 DVB ara,1943 DVB alb

Mohlo by vás ešte zaujímať