Reklama

Skylink predlžuje na nových kartách úvodné promo balíka Komplet

Satelitná platforma Skylink s platnosťou od 1. marca 2019 predlžuje na všetkých nových prístupových kartách Skylink, ako aj moduloch CAM 701 Viaccess, dobu úvodnej promo ponuky platených programov zo 14 na 30 dní.
Pokračovanie nižšie:


Všetkým novým zákazníkom, po aktivovaní a zaplatení registračného poplatku, bude tak na každej karte Skylink M7 dostupný balíček Komplet 30 dní. Predĺžené promo platí pre všetky novo aktivované karty od 1. marca do 30. apríla 2019. K zmene prichádza operátor približne po štyroch rokoch. Posledne upravila M7 Group úvodné promo v roku 2015, kedy došlo naopak k jeho skráteniu z dvoch mesiacov na iba dva týždne.

Operátor si však aj naďalej účtuje za registráciu karty jednorázový poplatok 39,9 €. V praxi to teda bude znamenať, že na všetkých novo registrovaných kartách (po zaplatení registračného poplatku) sa automaticky aktivuje balíček Digital + 30 dní promo balík Komplet (bez erotických programov). Po skončení úvodnej promo ponuky si môže následne zákazník zaplatiť Servisný poplatok, alebo aktivovať jeden z programových balíčkov Smart, Flexi 10, Multi, Kombi, Komplet či prémiových HBO Standard, HBO MaxPack, CS Film+CS mini, Film Europe + CS TV, Exxtra, alebo Man-X.

Zákazníci, ktorí nechcú investovať veľa peňazí do prvotnej inštalácie, môžu využiť špeciálnu akciu na satelitný komplet aj s inštaláciou za 1 €. Podmienkou je však viazanosť na dva roky a aktivácia minimálne balíka Smart za 9,9 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať