Reklama

Telekom a DIGI sa dohodli s vysielateľom AMC na novej zmluve

Vysielateľ AMC Networks International CNE (AMCNI CNE) sa dohodol s operátormi Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile TV Czech Republic na novej distribučnej zmluve. Zákazníci uvedených operátorov sa tak nemusia obávať, že prídu o populárne programy od AMCNI CNE. Nová zmluva zastrešuje niekoľkoročnú distribúciu staníc Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, Megamax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, CBS Reality, Outdoor Channel a Extreme Sports Channel. Multiplatformová zmluva je uzavretá ako pre IPTV, tak aj DTH, káblové a OTT platformy. Okrem distribúcie programov tiež spoločnosti plánujú spolupracovať spoločne aj na marketingových kampaniach.
Pokračovanie nižšie:


Naša pozícia na trhu je výnimočná tým, že neustále ponúkame nový, atraktívny a prémiový obsah. Toto mnohostranné partnerstvo len podčiarkuje kontinuálny dopyt po podobnom obsahu, a to ako zo strany divákov a distribútorov, tak inzerentov. Naša spoločnosť aj naďalej zaznamenáva silný rast po celom svete a sme radi, že môžeme aj naďalej zákazníkom skupiny Deutsche Telekom v Českej republike a na Slovensku ponúkať kvalitnú programovú ponuku, ktorá obsahuje programy, ktoré divákov bavia, a ku ktorým sa radi opätovne vracajú,“ uviedol Balázs Hajós, viceprezident spoločnosti AMCNI CNE .

Slovak Telekom – Magio a DIGI Slovakia sú so 620 tisíckami pokrytými domácnosťami najväčšími televíznymi poskytovateľmi na Slovensku. T-Mobile TV v Českej republike je najrýchlejšie rastúcou televízny službou v krajine. To všetko je vďaka našim exkluzívnym športovým, dokumentárnym, detským a hudobným staniciam, ale tiež vďaka spolupráci so skúsenými lídrami v obore – AMCNI CNE. Oceňujeme predovšetkým ich vyvážené portfólio staníc, ktoré zahŕňa široké spektrum žánrov – od športu, detských programov a dokumentov až po filmy a seriály. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s AMCNI CNE,“ povedal Andrej Miklánek, manažér televízneho obsahu spoločností Slovak Telekom a T-Mobile.

Vďaka uzavretej dohode sa môžu zákazníci aj naďalej tešiť na priame prenosy tých najlepších športových udalostí. Stanice Sport1 a Sport2 budú už 27. februára vysielať slávne El Clásico medzi Realom Madrid a FC Barcelona v rámci Španielskeho pohára Copa del Rey. V polovici marca potom odštartuje Veľkou cenou Austrálie nová sezóna Formuly 1. Okrem toho budú môcť diváci sledovať play-off hokejovej KHL a kvalifikačné boje najlepších európskych reprezentačných celkov o futbalové EURO 2020. Na stanici AMC odštartuje v marci pokračovanie tretej sezóny akčného seriálu Into the Badlands. Milovníci kvalitných seriálov sa môžu tešiť navyše aj na piatu sezónu zombie série Fear the Walking Dead, či úplne nový hororový seriál NOS4A2 alebo pokračovanie mysteriózneho seriálu The Terror. Kulinárska stanica TV Paprika zase ponúkne v exkluzívnej premiére najnovšiu kuchársku šou Jamieho Olivera s titulom Jamie’s Quick and Easy.

Mohlo by vás ešte zaujímať