Reklama

Kde sledovať priamy prenos El Clásico medzi Realom Madrid a FC Barcelona?

Odvetné zápasy semifinále Španielskeho poháru Copa del Rey sú na programe už dnes (27.2.) a zajtra (28.2.). Slovenským a českým divákom prinesie oba prenosy naživo športová stanica Sport1, ktorá je dostupná u väčšiny operátorov, vrátane terestriálnej platformy Plustelka. Milovníkov kvalitného futbalu bude zaujímať predovšetkým dnešný duel – slávne El Clásico, v ktorom sa stretne Real Madrid s FC Barcelonou.
Pokračovanie nižšie:


V prestížnom El Clásico bude Real obhajovať náskok z prvého duelu, v ktorom na barcelonskom Nou Campe uhral cennú remízu 1:1. Ale pozor, Barca sa tentoraz bude môcť plne spoľahnúť na hviezdneho Lionela Messiho, ktorý v prvom dueli pre zranenie nastúpil až ako striedajúci hráč. Real zase bude chcieť využiť výhody domáceho prostredia na svojom štadióne Santiago Bernabeu. Kto sa bude radovať z postupu do finále? Priamy prenos môžu diváci sledovať už dnes 27. februára o 21:00 exkluzívne na stanici Sport1.

Už o deň neskôr sa v odvetnom zápase stretnú FC Valencia s Realom Betis. Aj tento duel môžu futbaloví fanúšikovia sledovať na stanici Sport1 od 21:00. Prvý zápas sa skončil výsledkom 2:2.

Pokiaľ by ste hľadali aktuálny program stanice Sport1, môžete ho nájsť samozrejme v našom TV Programe aj spolu s ďalšími viac ako 150 kanálmi.

Prehľad prenosov zo semifinále Španielskeho poháru Copa del Rey na Sport 1 a Sport 2

LogoNázov staniceDátumZačiatokProgram
Sport 127.02.201921:00Futbal
Real Madrid – Barcelona, Copa del Rey, semifinále, 2. hra, premiéra, naživo, HD
Sport 227.02.201921:00Futbal
Fiorentina – Atalanta, Coppa Italia, semifinále, premiéra, naživo, HD
Sport 128.02.201921:00Futbal
Valencia – Betis, Copa del Rey, semifinále, 2. hra, premiéra, naživo, HD

Mohlo by vás ešte zaujímať