Reklama

Skylink: Platený filmový kanál bude dostupný v januári pre všetkých

Satelitný operátor Skylink sprístupní počas prvého mesiaca nového roku 2019, na špeciálnej programovej pozícii Skylink ochutnávka, všetkým svojim zákazníkom s aktívnou dekódovacou kartou, filmový kanál JOJ Cinema v HD kvalite. Ten nahradí doterajší Nick jr., ktorý mohli sledovať predplatitelia počas celého decembra. Ochutnávka JOJ Cinema HD bude prebiehať od 3. januára až do začiatku februára 2019.
Pokračovanie nižšie:


JOJ Cinema je v poradí siedmym televíznym kanálom JOJ Group, ktorý vysiela 24 hodín denne filmy všetkých žánrov v českom jazyku. Pripojená je navyše aj originálna audio stopa. Divák si tak môže vybrať či chce program sledovať v českom, prípadne originálnom jazyku. Štandardne je JOJ Cinema HD súčasťou balíčkov Smart, Flexi 10, Multi, Kombi a Komplet.

V januári sa objaví vo vysielaní JOJ Cinema napr. aj film Zlato, ktorý bude mať premiéru v utorok 29. januára o 20:15. Film bol natočený podľa skutočného príbehu ťažobného škandálu Bre-X Mineral Corporatio na začiatku 90. rokov. Kompletný program stanice môžete nájsť aj v našom TV Programe.

Kanál Skylink Ochutnavka je dostupný v zozname FastScan na pozícii číslo 7, majitelia prijímačov bez funkcie automatického dolaďovania si ho môžu naladiť z frekvencie 12 344 MHz.

Technické parametre pre príjem Skylink Ochutnavka:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12344 MHz
Polarizácia: H
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Skylink Ochutnavka
Provider: Skylink
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0D96 (Cryptoworks),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

Mohlo by vás ešte zaujímať