Reklama

Poľská verejnoprávna televízia spustila nový kanál Poland In

Pri príležitosti stého výročia získania nezávislosti spustil poľský verejnoprávny vysielateľ TVP kanál s názvom Poland In, ktorý je dostupný iba v anglickom jazyku. Vysielanie nového programu je zamerané na všetkých cudzincov, ktorí sa zaujímajú o Poľsko. V programe tak môžu nájsť diváci hlavne relácie zamerané na prezentáciu krajiny, ako aj informácie o ekonomike, kultúre, či programy o poľskej histórii a tradíciách. Chýbať by nemali ani najlepšie poľské seriály.
Pokračovanie nižšie:


Chceme, aby vďaka nám mohli cudzinci objaviť všetko to, čo je najzaujímavejšie v našej krajine, to prečo sme slávni, na čo sme hrdí, ale aj to, čo je nové. Chceme ukázať Poľsko, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou nepoznajú. Také, aké je v skutočnosti. Preto pri vytváraní programu kanálu sa riadime heslom „The best of Poland„, zdôrazňuje viceprezident TVP Maciej Stanecki.

Poland In odštartoval oficiálne 11.novembra. Kanál môžu sledovať diváci prostredníctvom internetovej stránky polandin.com. V roku 2019 má pribudnúť aj špeciálna aplikácie pre mobilné zariadenia. Na satelite zatiaľ program dostupný nie je.

Mohlo by vás ešte zaujímať