Reklama

TV Seznam sprístupnila online stream na internete a pridala do vysielania filmy

Česká televízia Seznam sa rozhodla sprístupniť svoje vysielanie už aj prostredníctvom internetu. Online stream je k dispozícii na oficiálnej stránke televizeseznam.cz, kde okrem živého vysielania si môžu diváci prehrať programy aj spätne zo sedemdňového archívu. Počas našich testov však vysielanie nefungovalo so slovenskou IP adresou. Seznam tak blokuje vysielanie pre zahraničných divákov. Podobne ako je to aj v prípade satelitného operátora Skylink, ktorý má program tiež len v ponuke pre českých zákazníkov, na základe požiadaviek vysielateľa.
Pokračovanie nižšie:


Popri online streamu rozširuje Seznam aj vysielanie. Novinkou budú piatkové filmové večery, ktoré budú prinášať nezávislé a artové filmy a seriály.

Televízia Seznam chce svojim divákom ponúknuť diela, ktoré budú nielen zábavné, ale také, ktoré ich prinútia premýšľať, inšpirujú ich alebo ich obohatia o zaujímavé ľudské príbehy. Zároveň im ponúkame aj vlastný originálny obsah z dielne Stream.cz, a to v októbri od piatku do nedele vždy od 20:30 hod. V piatok sa môžu diváci tešiť na Kadeřnictví, v sobotu na Hasičárnu Telecí a v nedeľu na nový seriál Přijela Pouť,“ povedal Jakub Unger, riaditeľ divízie Spravodajstvo a TV.

Televíziu Seznam prevádzkuje internetová spoločnosť Seznam.cz. Svojim divákom ponúka predovšetkým spravodajstvo, publicistiku a počas víkendov aj zábavné programy z internetovej televízie Stream.cz. Televíziu mohli doteraz prijímať českí diváci iba prostredníctvom vybraných káblových a IPTV operátorov, ako aj prostredníctvom satelitných operátorov Skylink (iba ČR) a DIGI TV CZ či DVB-T (PS12 a MUX3).

Mohlo by vás ešte zaujímať