Reklama

Nova Sport oslavuje 10 rokov

Presne pred desiatimi rokmi sa začala písať história Nova Sport. Vtedy ešte Galaxie Sport sa 4. októbra 2008 premenovala na Nova Sport a skupina Nova tak získala prvú športovú stanicu. Tá za desať rokov svojej existencie dostala nielen novú vizuálnu identitu, ale aj druhú stanicu, ktorá je k dispozícii divákom už viac ako 3 roky.
Pokračovanie nižšie:


Som rád, že za desať rokov si stanica Nova Sport vybudovala na trhu veľmi silné postavenie a získala veľký počet spokojných predplatiteľov. Za dobu svojej existencie už toho prežila veľa, wimbledonské triumfy Petry Kvitovej, NHL v Prahe, olympijské vysielanie alebo megasúboj Mayweather – McGregor. Náš tím je plný profesionálov, ale je tiež partiou skvelých ľudí, ktorí sa neboja žiadnej výzvy,“ zhrnul Dušan Mendel, vedúci športového programu skupiny Nova.

Nova Sport si pre svojich divákov k desiatim narodeninám pripravila nielen tradičné vysielanie, ale aj špeciálnu reláciu sumarizujúcu desaťročnú existenciu. Diváci sa tak budú môcť obzrieť, ako to vyzeralo na začiatku vzniku stanice, ale tiež si vypočuť výpovede pamätníkov. Na oboch staniciach bude odvysielané tiež špeciálne self promo.

Športové stanice Nova Sport aktuálne prinášajú vo vysielaní prenosy z Wimbledonu, MotoGP, NHL, NBA, UFC, najlepších svetových šípok, francúzskej Ligue 1, UEFA Európskej ligy alebo anglického a nemeckého pohára.

Vždy aktuálny TV Program, nielen oboch staníc Nova Sport, môžete nájsť v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať