Reklama

Coppa Italia a Supercoppa Italiana na Sport 1 a Sport 2

Prevádzkovateľ športových kanálov Sport 1 a Sport 2 získal vysielacie práva na talianske poháre Coppa Italia a Supercoppa Italiana.

Diváci tak už čoskoro uvidia v akcii na oboch športových kanáloch hviezdneho Cristiana Ronalda a jeho Juventus Turín alebo taliansku klubovú smotánku, do ktorej patrí SSC Neapol, rímske celky AS Rím a Lazio či duo z priemyselného srdca severného Talianska AC Miláno a Inter Miláno.
Pokračovanie nižšie:


V Taliansku sa pohárová sezóna delí na dve polovice. V tej prvej sa v letných mesiacoch najprv stretnú tímy z nižších súťaží Serie B, C a D a najslabšie tímy Serie A. V decembri si to potom rozdajú o osem vstupeniek do bojov proti talianskej elite. S tou sa v rámci súboja stretne najlepších 16 pohárových tímov v januári. Po štvrťfinále a semifinále je potom záverečný boj o pohár pre víťaza Coppa Italia na programe 25. apríla na Stadio Olimpico v Ríme. Fanúšikov tak čaká celkom 25 priamych prenosov.

Víťaz poháru získa právo stretnúť sa o prestížny taliansky superpohár Supercoppa Italiana. Ten sa uskutoční netradične v polovici januára. Aj tento hviezdny duel bude možné sledovať na staniciach Sport 1 a Sport 2. V polovici januára 2019 sa môžu diváci tešiť aj na atraktívnu konfrontáciu Ronaldového Juventusu, víťaza ligy i pohára z minulej sezóny s finalistom pohára AC Miláno. A nielen termín bude netradičný. Hrať sa totiž bude v exotickom hlavnom meste Saudskej Arábie Rijáde.

Mohlo by vás ešte zaujímať