Reklama

TV Paprika s lokálnym obsahom pre slovenských a českých divákov

Pepeho zdravá kuchyňa je nová kulinárska šou TV Paprika o zdravom varení, vďaka ktorej milovníci chutnej stravy zistia, že jedlo môže byť zároveň lahodné aj priaznivé pre štíhlu líniu. Reláciou sprevádza obľúbený bloger a kuchár Pepe. Diváci sa už od 3. septembra môžu každý pracovný deň o 20:00 hod. tešiť na novú inšpiráciu a recepty a vyskúšať ich hneď aj vo vlastnej kuchyni.
Pokračovanie nižšie:


Kuchár Pepe je mladý muž, ktorý rád varí a je. Po niekoľkých rokoch, strávených v kancelárskom zamestnaní, ktoré ho neuspokojovalo, sa rozhodol venovať sa tejto záľube naplno. Vo svojej šou Pepeho zdravá kuchyňa predvedie, ako variť jednoducho, zdravo a chutne bez nutnosti stráviť v kuchyni dlhé hodiny.

Lokálny obsah pre slovenských a českých divákov
Pepeho zdravá kuchyňa je prvou lastovičkou nového lokálneho obsahu, ktorý TV Paprika spúšťa od septembra. Slovenskí diváci sa tak ako prví môžu tešiť na originálnu lokálnu produkciu pre Slovensko. Program preto nebude obsahovať reklamy v maďarskom jazyku, vysielané v rámci ostatných relácií na televíznej stanici. Slovenským a českým divákom by šou Pepeho zdravá kuchyňa mala priniesť nový zážitok zo sledovania svojich obľúbených programov. Českí diváci sa na podobne zameranú reláciu môžu tešiť už v októbri.

Okrem zaujímavých receptov sa diváci pri sledovaní Pepeho zdravej kuchyne na TV Paprika dozvedia aj zaujímavosti o jednotlivých jedlách, ich pôvode, či tajné tipy skúseného kuchára, ktoré z varenia spravia zábavu a zaistia fantastický výsledok.

Chceme našim divákom ponúknuť atraktívnu lokálnu kulinársky program s osobnosťou, u ktorej je na prvý pohľad jasné, že miluje varenie. A Pepeho lásku ku kuchyni vyjadruje už samotný jeho životný príbeh, keď sa rozhodol skoncovať s kancelárskou prácou a stal sa kuchárom. Kuchárom, ktorý je medzi milovníkmi dobrého a hlavne zdravého jedla stále obľúbenejší. Veríme, že jeho recepty budú inšpiráciou pre čo najväčšie množstvo divákov stanice TV Paprika,“ hovorí Irena Novotná, Senior Marketing Manager spoločnosti AMC Networks International, ktorá prevádzkuje stanicu TV Paprika.

Pepe vyrástol v kuchyni
Peter Šiška alebo kuchár Pepe, ako znie jeho kulinársky pseudonym, sa už ako dieťa cítil najlepšie v kuchyni. Variť a piecť sa naučil od mamy a babky, obľúbil si najmä tradičné babkine koláče. Napriek tomu vyštudoval ekonómiu a zamestnal sa v kancelárii. Premeniť vášeň na obživu sa odhodlal po niekoľkých rokoch s podporou svojej manželky.

Pepeho zdravá kuchyňa prinesie divákom TV Paprika nové recepty, ktoré si dokážu jednoducho pripraviť aj doma. Pepe sa drží zásady, že základom chutného a zároveň zdravého jedla je príprava z poctivých surovín. „Vo svojich koláčoch a tortách nepoužívam rafinovaný cukor ani bielu múku a sladím ich zásadne prírodnými sladidlami. Za najväčší hriech považujem stužené tuky, preto ich nahrádzam maslom alebo čerstvou šľahačkou,“ vysvetľuje Pepe svoju filozofiu. Zážitok z chuti podľa neho totiž spočíva v originálnych prírodných prísadách, ktoré umelé dochucovadlá nedokážu dokonale nahradiť.

Mohlo by vás ešte zaujímať