Reklama

Nemecký futbalový pohár od novej sezóny na Nova Sport

Skupina Nova zakúpila vysielacie práva na Nemecký futbalový pohár DFB Pokal. Nielen futbaloví fanúšikovia sa tak môžu tešiť na súboje veľkoklubov, ako sú Bayern Mníchov, Borussia Dortmund, Schalke 04 alebo Hertha Berlín. Priame prenosy budú dostupné na platených športových staniciach Nova Sport.
Pokračovanie nižšie:


Na rozdiel od iných národných pohárov hrajú v Nemecku prvoligové tímy hneď od úvodného kola, takže atraktivita súbojov je zaručená. Sme radi, že sme rozšírili ponuku futbalového obsahu, a teraz možno povedať, že diváci sa na staniciach Nova Sport môžu tešiť na kluby zo všetkých TOP 5 veľkých futbalových krajín,“ hovorí vedúci športového obsahu televízie Nova Dušan Mendel.

Okrem Nemeckého ligového pohára DFB Pokal budú športové stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 vysielať tiež francúzsku Ligue 1, anglický pohár Carabao Cup a Európsku ligu UEFA.

Nova zakúpila práva na štyri sezóny, tá tohtoročná štartuje už tento piatok 17. augusta zápasom 1. FC Schweinfurt – Schalke 04 od 20:40 na Nova Sport 1. Aktuálny program nielen staníc Nova Sport nájdete v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať