Reklama

Towercom: Služba otta je dostupná už aj pre zariadenia s operačným systémom iOS

Online službu otta môžu využívať už aj majitelia mobilných zariadení značky Apple. Aplikácia s názvom otta.sk je od soboty 14. júla dostupná App Store, odkiaľ si ju môžu bezplatne stiahnuť majitelia zariadení s operačným systémom iOS. Od svojho predstavenia v polovici mája tohto roka bola otta dostupná totiž iba pre systém Android, ako aj PC či televízory a set-top-boxy s DVB-T tunerom, ktoré podporujú HbbTV. V krátkej dobe má navyše pribudnúť aj špeciálna aplikácia pre Smart TV.
Pokračovanie nižšie:


Zámerom spoločnosti Towercom je ponúkať svoje služby tak, aby boli čo najprístupnejšie ľudom,“ povedal Ivan Peschl, riaditeľ spoločnosti Towercom.

Videopožičovňa otta aj s archívom piatich slovenský televíznych kanálov (TV JOJ, PLUS, WAU, Jednotka a Dvojka), vrátane funkcie TimeShift, ponúka približne 500 filmových titulov domácej aj zahraničnej produkcie, kvalitné európske filmy ako aj obľúbenú slovenskú a českú klasiku.

Štandardná cena služby je 5,99 € mesačne, v prípade, že ju niekto chce využívať pravidelne, môže sa zaviazať na 12 mesiacov, pri viazanosti je potom cena 4,99 € mesačne. Operátor ponúkne službu aj vo zvýhodnenom balíku s Plustelkou. Na úvod je k dispozícii aj 7 dňové bezplatné obdobie, podmienkou je registrácia na stránke sleduj.otta.sk

Mohlo by vás ešte zaujímať