Reklama

Platený filmový kanál dočasne nekódovane v maďarskom DVB-T

V období od 16. do 29. júla 2018 bude vysielanie filmového kanálu Mozi+ dostupné nekódovane (FTA) prostredníctvom DVB-T vysielačov po celom Maďarsku. Prijímať ho tak bude môcť v priebehu dvoch týždňov zadarmo až 750 tisíc maďarských domácností, ktoré prijímajú televízne programy prostredníctvom terestriálnej antény. Signál je samozrejme možné zachytiť aj na Slovensku a to najmä v blízkosti hraníc s Maďarskom.
Pokračovanie nižšie:


Filmový kanál Mozi+ sa zameriava nielen na staršie filmy, ale aj tie z posledných rokov. Z najbližších odvysielaných titulov môžeme spomenúť aspoň filmy Mission Impossible 1, 2 a 3, X-men, X-Men 2, Fantastická štvorka, Pád Bieleho domu či Madagascar. Chýbať nebudú ani filmy s Bud Spencerom Volali ho Buldozér či Bomber.

Mozi+ vysiela v maďarskom multiplexe B, program je štandardne kódovaný systémom Conax a dostupný iba predplatiteľom tamojšej platformy MinDigTV Extra. Po ukončení ochutnávky, tak bude kanál opäť zakódovaný. Pripomeňme, že Mozi+ odštartoval vysielanie 11. júla 2016, kedy nahradil Pro4.

Mohlo by vás ešte zaujímať