Reklama

Leto na športových kanáloch Nova Sport

Letné mesiace na platených športových staniciach Nova Sport 1 a Nova Sport 2 ponúknu svojim divákom znovu najstarší tenisový Grand Slam. Leto ale nebude iba o Wimbledone, na obrazovkách staníc Nova Sport diváci uvidia aj letné X-Games, golfový turnaj The Open, Veľké ceny MotoGP, galavečery najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC a mnoho ďalších priamych prenosov, ktoré potešia každého športového priaznivca.
Pokračovanie nižšie:


Jedným z najzaujímavejších priamych prenosov počas leta bude bezpochyby jediný trávnatý Grand Slam – Wimbledon. Ten štartuje na londýnskych tenisových dvorcoch 2. júla a potrvá až do 15. júla 2018. Prenosy z All England Clubu bude skupina Nova vysielať nielen na Nova Sport 1, ale priestor dostanú aj na druhej stanici Nova Sport 2 a platenom videoportáli Voyo. Voyo ponúkne navyše priame prenosy na ďalších štyroch špeciálnych kanáloch a to bez komentára.

Leto ale nebude len o bielom športe. Veľký priestor vo vysielaní kanálu Nova Sport 1 dostanú tiež pretekári Majstrovstvá sveta cestných motocyklov, na ktorých čaká počas leta šesť Veľkých cien. Aj pre fanúšikov golfu je leto tou najlepšou časťou roka. Okrem pravidelných prenosov European Tour totiž Nova Sport 1 odvysiela tiež najstarší Grand Slam sveta, 147. The Open. Divácky atraktívne akcie sú v polovici júla tiež Summer X-Games, na ktorých sa predstaví aj český motofreestylový pretekár Libor Podmol. Rozpálené piesky budú čakať na české plážové volejbalistky v rámci svetovej tour.

Na milovníkov bojových umení čaká na programe Nova Sport 2 sedem galavečerov UFC, z ktorých za pozornosť stojí najmä UFC 226. V nedeľu 8. júla sa totiž proti sebe postavia dvaja šampióni. Na jednej strane kráľ ťažkej váhy Stipe Miocic, proti ktorému sa postaví vládca ľahšie ťažkej váhy Daniel Cormier. Obaja zápasníci sa stretnú o pás, ktorý teraz vlastní Miocic. Tento unikátny zápas prinesie Nova Sport 2 naživo. Okrem toho odvysiela druhý športový kanál Nova Sport tiež šesticu šípkových turnajov z okruhu PDC. Navyše ani v lete neprídu diváci o svetové ragbyové stretnutia alebo preteky amerických formúl IndyCar Series.

Mohlo by vás ešte zaujímať