Reklama

Polsat kúpil podiel v Eleven Sports Network

Poľský vysielateľ Polsat uzatvoril dohodu v rámci ktorej nadobudne značnú časť podielov v Eleven Sports Network, prevádzkovateľovi štyroch populárnych platených športových kanálov Eleven Sports. Eleven Sport sa po prvýkrát objavil u našich severných susedov v roku 2015. V priebehu troch rokov sa vysielateľovi podarilo spustiť ďalšie tri stanice a aktuálne ich už prevádzkuje štyri.
Pokračovanie nižšie:


Transakcia umožní spoločnosti Eleven Sports Network posilniť pozíciu najviac dynamicky sa rozvíjajúceho hráča na športovom televíznom trhu v Poľsku a tiež posilní ponuku programov Eleven Sports,“ uviedol Cyfrowy Polsat v tlačovej správe.

„Sme nesmierne hrdí z to, čo sa nám podarilo dosiahnuť vo veľmi krátkom čase. Približne pred tromi rokmi sme vstúpili ako nový hráč na nasýtený trh, na ktorom dominovali silné uznávané značky. Dnes náš športový prémiový obsah dodávame pre približne dva milióny predplatiteľov, sme v ponukách viac ako 100 operátorov a online služieb, ponúkame štyri kanály, z toho jeden je 4K verzii,“ povedal výkonný riaditeľ Eleven Sports v Poľsku Krzysztof Świergiel.

Kanály Eleven Sports prinášajú prenosy zo španielskej LaLiga Santander, nemeckej Bundesligy, talianskej Serie A TIM, ako aj motoristických pretekov F1.

Mohlo by vás ešte zaujímať