Reklama

Vlastník Skylinku bude využívať aj naďalej kapacitu na pozícii 19,2°E

Významný európsky operátor platenej televízie, spoločnosť M7 Group, predlžuje zmluvu so spoločnosťou SES ohľadom šírenia svojich programov v krajinách Beneluxu a na nemecky hovoriacich trhoch.

Skupina M7 Group, ktorá na českom a slovenskom trhu prevádzkuje DTH platformu Skylink, práve predĺžila zmluvu so spoločnosťou SES na vysielanie z najvýznamnejšej európskej orbitálnej pozície 19,2° východne. Podľa zmluvy bude M7 Group aj naďalej využívať jeden celý transpondér na satelite ASTRA, prostredníctvom ktorého bude aj ďalšie tri roky prenášať vysielanie svojich satelitných platforiem do domácností v krajinách Beneluxu a na nemeckojazykových trhoch.
Pokračovanie nižšie:


Predĺženie kontraktu na 19,2° východne nám umožňuje aj naďalej prinášať špičkový televízny príjem našim predplatiteľom na niekoľkých západoeurópskych trhoch. Ťažíme taktiež z okolností, že cez túto pozíciu vysiela rad ďalších významných európskych poskytovateľov televízneho obsahu,“ vysvetľuje Bill Wijdeveld, Vice President Business Development v spoločnosti M7 Group. „Ako dlhodobý zákazník operátora SES oceňujeme najvyššiu kvalitu aj dostupnosť prenosových služieb, ktoré sú nám poskytované. Tešíme sa tak na ďalšie roky úspešnej obchodnej spolupráce.“

S radosťou sme privítali možnosť stáleho poskytovania skupine M7 našu prenosovú infraštruktúru na pozícii 19,2° východne a pomáhať tak partnerovi k ďalšiemu rozvoju v regióne Benelux a na nemeckojazykových trhoch,“ hovorí Martin Ornass-Kubacki, Vice President Sales Central Eastern Europe pre SES Video. „M7 Group sa už dlhé roky spolieha na spoločnosť SES ako na spoľahlivého partnera pre distribúciu špičkového televízneho obsahu na rôznych európskych trhoch, mimo iné v Českej a Slovenskej republike. A to nie len prostredníctvom orbitálnej pozície 19,2° východne, ale takisto na pozícii 23,5° východne.

Mohlo by vás ešte zaujímať