Reklama

AMC, Story4 a Story5 voľne v maďarskom DVB-T

V období od 16. do 29. apríla bude možné prijímať voľne (FTA) z maďarských DVB-T vysielačov tri televízne programy AMC, Story4 a Story5. O ochutnávke informuje samotný prevádzkovateľ, spoločnosť Antenna Hungária, na svojom infokanáli MinDig TV Plusz Info. Všetky programy sú štandardne kódované systémom Conax a prijímať ich tak môžu iba predplatitelia terestriálnej platformy MinDig TV Extra.
Pokračovanie nižšie:


AMC a Story4 sú šírené v tamojšom multiplexe D, Story5 v multiplexe E. Všetky vysielajú v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). AMC môže zaujať aj slovenských divákov, ktorý nevedia po maďarsky, a to vďaka tomu, že má pripojenú aj originálnou audio stopou.

Spomeňme, že do 22. apríla prebieha ešte aj promo vysielanie dokumentárneho programu National Geographic (MUX B). Aktuálne sú tak v rámci ochutnávky dostupné dočasne FTA štyri programy. Navyše predplatiteľom, ktorí majú aktivovaný na dekódovacej karte MinDigTV Extra aspoň základný balík je sprístupnený aj kanál FilmBox Premium a to až do 2. mája. Po tomto termíne ho budú môcť opäť prijímať iba zákazníci s predplateným prémiovým balíčkom Aktív+.

Mohlo by vás ešte zaujímať