Reklama

Štartuje nová sezóna F1 na Sport1 a Sport2

Motoristické preteky Formula 1 sú po zimnej prestávke späť. Fanúšikom sa predstavia s novými monopostami, logom, štartovacími časmi a ďalšími zmenami.

Priame prenosy štartujú už tento víkend na okruhu v Melbourne. Na Slovensku a v Českej republike ich diváci budú môcť sledovať aj naďalej na platených športových staniciach Sport1 a Sport2.
Pokračovanie nižšie:


Fanúšikov F1 čaká v novej sezóne 2018 niekoľko zmien. Menia sa časy pretekov. Tie nové nezačínajú v celú hodinu, ale o desať minúť neskôr. Diváci tiež uvidia viac pretekov F1, ako tomu bolo v minulom roku. Po novom bude totiž 21 Veľkých cien. Vracajú sa preteky v Nemecku a vo Francúzsku. Vypadlo naopak súperenie v Malajzii.

Zmeny pripravil aj prevádzkovateľ športových kanálov Sport1 a Sport2, ktorý predstavil nové štúdio, ktoré pred každou Veľkou cenou ponúka fanúšikom zábavnú šou s obľúbenými komentátormi Tomášom Richterom a Števom Eisleom a expertami Jozefom Kráľom a Richardom Gondom. Divákov uvíta nové, modernejšie prostredie, ktoré nadväzuje na re-branding celej Formule 1, ktorá po 23 rokoch zmenila logo.

Čo zostáva rovnaké, ako v predchádzajúcich rokoch, je harmonogram každého víkendu. Tréningy a kvalifikačné preteky vysiela naživo Sport1, štúdio ako aj samotný pretek prinesie Sport2.

Harmonogram priamych prenosov z Veľkej ceny Austrálie

Piatok 23. marca
1. tréning VC Austrálie – PP na Sport1 od 2:00
2. tréning VC Austrálie – PP na Sport1 od 6:00

Sobota 24. marca
Kvalifikácia VC Austrálie – PP na Sport1 od 7:00

Nedeľa 25. marca
VC Austrálie – PP na Sport2 od 7:00

Mohlo by vás ešte zaujímať