Reklama

Archív koncertov Slovensko Advent 2017 aj v HbbTV

Verejnoprávny telerozhlas odštartoval od decembra sériu koncertov Slovensko Advent 2017. Na Dvojke ponúkne divákom celkovo 15 koncertov z 15-tich rôznych slovenských miest. Priame prenosy budú každý deň o 20:00 vysielané na Dvojke a nasledujúci deň v repríze o 21:05 v Rádiu Slovensko. Prvý koncert bol odvysielaný z Prešova 4. decembra, posledný bude zo Skalice 22. decembra 2017. Pri tejto príležitosti spustila RTVS aj novú aplikáciu s názvom Slovensko Advent 2017 v hybridnom vysielaní (HbbTV).
Pokračovanie nižšie:


V HbbTV aplikácii Slovensko Advent 2017 môžeme nájsť základné informácie o tomto projekte, ako aj video záznamy z predchádzajúcich koncertov. Diváci si tak môžu koncerty pozrieť v aplikácii kedykoľvek.

Pre spustenie HbbTV aplikácie je nutné vlastniť televízor či set-top-box s podporou tohto nového štandardu. HbbTV sa štandardne spúšťa červeným tlačidlom na diaľkovom ovládaní, pre jeho používanie je samozrejme potrebné pripojenie k internetu.

HbbTV aplikácia od RTVS je dostupná na kanáloch Jednotka HD a Dvojka HD na satelite Astra 3B (23,5°E), ako aj na všetkých verejnoprávnych programoch v DVB-T.

HbbTV aplikácia Slovensko advent 2017.

Mohlo by vás ešte zaujímať