Reklama

V Maďarsku odštartovali programy Sony Max a Sony Movie Channel

V utorok 3. októbra ukončili pôsobenie na maďarskom trhu platené kanály AXN White a AXN Black, ktoré prevádzkuje Sony Pictures Television Networks. Náhradami sú nové programy Sony Max a Sony Movie Channel. Zmena sa týka len našich južných susedov, na slovenskom a českom trhu zostávajú, okrem AXN, aj naďalej programy AXN White a AXN Black.
Pokračovanie nižšie:


Na doterajšej pozícii AXN White vysiela kanál Sony Max, ktorý prináša vo vysielaní filmy, seriály a reality šou. Sony Movie Channel nahradil AXN Black, maďarským divákom ponúka populárne seriály a filmy. Zo zverejneného programu môžeme spomenúť aspoň Downton Abbey, Chuck, Andromeda či Dva a pol chlapa. Vo večerných hodinách sa môžu tešiť diváci na filmy rôznych žánrov.

Z tamojších satelitných operátorov ponúkajú nové programy platformy UPC Direct a T-Home. DIGI TV ich zatiaľ v ponuke nemá.

Sony Pictures Television Networks prevádzkuje v Maďarsku aj naďalej päť televíznych kanálov, okrem nových Sony Movie Channel a Sony Max ešte aj AXN, VIASAT3 a VIASAT6.

Mohlo by vás ešte zaujímať