Reklama

Pestrá ochutnávka platených kanálov v maďarskom DVB-T

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra, ktorú prevádzkuje spoločnosť Antenna Hungária, pripravila tento mesiac pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy cez anténu, viacero ochutnávok platených kanálov. Od pondelka 16. do nedele 29. októbra bude vysielať voľne dokumentárny kanál Spektrum a hudobný Sláger TV.
Pokračovanie nižšie:


Odkódovaný bude v októbri aj filmový a seriálový kanál AXN a to od 20. októbra do 3. novembra 2017. Zabudnúť nemôžme ani na TV Paprika, ktorá je dostupná vo večerných hodinách na programe C8. C8 je špeciálny promo kanál vysielateľa AMC Networks International – Central and Northern Europe. Dostupný bol dávnejšie aj u nás, nakoniec však bolo šírenie verzie pre slovenský a český trh ukončené.

Programy Spektrum, AXN a C8 šíri Antenna Hungária v maďarskom celoplošnom multiplexe B, Sláger TV v multiplexe E. Okrem Cá sú štandardne všetky programy kódované systémom Conax a k dispozícii iba predplatiteľom MinDig TV Extra. Kompletnú ponuku nielen maďarských multiplexov nájdete už tradične v sekcii Vysielače, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať