Reklama

Flix TV rozširuje ponuku na Slovensku o nové programové balíčky

Satelitná platforma Flix TV ponúkne od 16. októbra predplatiteľom na Slovensku nové programové balíčky. K súčasnému balíku Dobrá TV pribudnú ďalšie tri a to konkrétne Lepšia TV, Aktívna a HBO MaxPak. Záujemcovia o služby operátora môžu po novom už uzavrieť aj viazanosť na 24 mesiacov a získať zariadenie aj s inštaláciou za 1 €. Navyše k dispozícii zostáva v ponuke aj naďalej samostatná predplatená karta.
Pokračovanie nižšie:


Flix TV je nový poskytovateľ satelitnej televízie, ktorý odštartoval v marci 2016 v susednej Českej republike. Od decembra 2016 vstúpil oficiálne aj na Slovensko. Doteraz však u nás bolo možné získať iba samostatnú predplatenú kartu. Od 16. októbra môžu tak už aj záujemcovia na Slovensku uzavrieť zmluvu na 24 mesiacov za zvýhodnených podmienok, podobne ako v susednej Českej republike. Navyše programová ponuka je už tiež totožná. Výnimkou sú samozrejme programy, ktoré nemôžu byť u nás šírené z dôvodu autorských práv (napr. Nova a Prima).

Každý záujemca o služby Flix TV na Slovensku môže teraz v rámci akcie získať zariadenie za 1 € a navyše aj 50% zľavu na vybranú programovú ponuku po dobu troch mesiacov. Uvedená ponuka platí iba pri viazanosti na 24 mesiacov.

Spomeňme, že Flix TV šíri programy v spolupráci s TAG z družice Eutelsat 16A (16°E). Väčšina staníc vysiela už v najnovšom kodeku H.265/HEVC.

Kompletná programová ponuka Flix TV na Slovensku obsahuje už 99 TV programov, z toho 31 je v HD kvalite. Podrobnosti o ponuke Flix TV nájdete na tejto našej špeciálnej stránke.

Programová ponuka FLIX TV:

• Dobrá TV 70 programov 18 v HD 5,45 €/mesiac*
• Lepšia TV 90 programov 25 v HD 7,45 €/měsíc*

Prémiové balíčky:

• HBO MaxPak 5 programov 3 v HD 4,95 €/měsíc*
• Aktivní 6 programov 4 v HD 2,45 €/měsíc*

*ide o 50% zľavu, ktorá platí iba prvé tri mesiace pri uzavretí zmluvy na 24 mesiacov a dodržaní zmluvných podmienok.

Mohlo by vás ešte zaujímať