Reklama

Skylink odložil pridanie kanálu Rebel 2, Mňau TV možno v ponuke zostane

Od utorka 19. septembra mali mať zákazníci satelitnej platformy Skylink prístup k hudobnému programu REBEL 2 Slušnej kanál so zameraním na rockovú hudbu. Nový kanál mal nahradiť doterajší program Mňau TV, ktorý mal byť vyradený z programového rastra. K zámene však doteraz nedošlo a preto sme sa snažili zistiť detailnejšie informácie.
Pokračovanie nižšie:


Náhradu Mňau Rebelom 2 sme odložili, počítam, že bude alebo realizovaná do konca týždňa, alebo bude Mňau pokračovať a Rebel 2 bude spustený navyše,“ uviedol pre SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group.

Vyradenie stanice Mňau TV z ponuky Skylinku nie je teda ešte vôbec isté. Operátor pritom už včera informoval médiá v tlačovej správe, že program v ponuke končí. Ako to nakoniec dopadne, si budeme teda ešte musieť pár dní počkať. Každopádne sa fanúšikovia rockovej hudby dočkajú programu REBEL 2 Slušnej kanál.

Spomeňme, že v ponuke Skylinku sa objavili od utorka dva nové programy s hodinovým časovým posunom Markíza +1 HD (SR) a Nova +1 HD (ČR), ako aj hudobný kanál Senzi (SR a ČR).

Mohlo by vás ešte zaujímať