Reklama

nc+ ponúkne predplatiteľom nový satelitný box a obsah v 4K

Poľský satelitný operátor nc+ dnes predstavil na tlačovej konferencii nový satelitný box s podporou Ultra HD vysielania. Novinka bude dostupná pod názvom 4K Ready – UltraBOX+. Prví zákazníci by ho mali získať už od polovice novembra tohto roka. Okrem toho operátor pripravuje aj vysielanie v 4K kvalite a to hlavne pri športových prenosoch.
Pokračovanie nižšie:


V roku 2006 sme boli zvestovateľmi štandardu HDTV na poľskom trhu, zaradením prvého HDTV prijímača. Teraz čelíme ďalšej technologickej revolúcii, robíme ďalší dôležitý krok, ponúkneme dekóder 4K Ready a už čoskoro prinesieme našim klientom prvé športové prenosy v 4K. Ideme tiež do budúcnosti a chceme aby štandard 4K zostal u nás natrvalo, preto budúce produkcie seriálov už budeme natáčať v 4K,“ povedal Jacek Balicki z nc+.

Dekoder 4K Ready UltraBOX+ bude podporovať príjem programov v 4K kvalite, samozrejmosťou bude aj pripojenie k internetu, vďaka čomu môžu užívatelia získať prístup k VOD službe a nc+ GO TV. Okrem iného bude podporovať už funkciu Multirecording, ktorá umožní nahrávať tri programy súčasne a štvrtý sledovať na živo. Podmienkou bude aby mali zákazníci už nainštalovaný špeciálny LNB konvertor Unicable alebo Wide-Band. nc+ tiež svojim predplatiteľom sľubuje aj rýchle prepínanie staníc a to vďaka novej funkcii Fast Zapping.

Prvé televízne balíčky so 4K vysielaním chce operátor predstaviť spolu s novým boxom a to v novembri tohto roku.

Mohlo by vás ešte zaujímať