Reklama

FilmBox sa v Poľsku premenoval na Kino TV

V utorok 12. septembra 2017 došlo v Poľsku k premenovaniu dvoch filmových kanálov zo skupiny FlimBox. Vlajkový kanál FilmBox zmenil názov na Kino TV a FilmBox Premium na FilmBox Premium HD. Profily programov zostávajú bez zmeny. Cieľom rebrandingu je podľa prevádzkovateľa, spoločnosti Kino Polska TV S.A, zdôrazniť programovú ponuku a rôznorodosť kanálov.
Pokračovanie nižšie:


Pre tento rebranding sme sa rozhodli aby sme ešte viac zdôraznili rozdieli medzi našim vlajkovým filmovým kanálom z rodiny FilmBox a kanálom z ponuky premium, ktorý budeme teraz šíriť v HD kvalite. Veríme, že táto zmena sa stretne s pozitívnym ohlasom u divákov,“ povedal Bogusław Kisielewski, predseda predstavenstva Kino Polska TV SA.

Programová ponuka Kino TV je zložená z obľúbených zábavných programov a populárnych seriálov. FilmBox Premium HD bude vysielať po novom v HD kvalite všetky hollywodske filmové hity a tiež ocenené na filmových festivaloch.

Po dnešných zmenách prevádzkuje Kino Polska TV SA u našich severných susedov filmové programy Kino Polska, Kino TV, FilmBox Premium HD, FilmBox Extra, FilmBox Action, FilmBox Family, FilmBox ArtHouse, ako aj témetické Kino Polska Muzyka, DocuBox HD, FightBox HD, FunBox UHD, Fast&FunBox HD, 360 Tunebox, FashionBox HD, Gametoon HD, Erox HD a Eroxxx HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať