Reklama

Discovery bude pripravovať programy pre Facebook Watch

Spoločnosť Discovery Communications dnes oznámila, že pripravuje programy pre Watch, novú platformu slúžiacu pre sledovanie video obsahu na sociálnej sieti Facebook.
Pokračovanie nižšie:


Prvým programom, ktorý Discovery uvedie na platforme Watch, bude seriál Celebrity Animal Encounters / Celebrity a zvieratá od Animal Planet, ktorý môžu americkí diváci sledovať už tento týždeň. Seriál Still a Mystery / Neobjasnené záhady kanálu Investigation Discovery a Spinoff seriálu Ako si vybrať správne šaty od TLC budú na platforme Watch uvedené na jeseň, pričom sa ponuka bude postupne rozširovať.

„Sme nadšení, že spolupracujeme s Facebookom, pretože nová platforma Watch si rovnako ako my kladie za cieľ baviť divákov a vytvárať komunitu prostredníctvom videa,“ uviedol Paul Guyardo, Chief Commercial Officer spoločnosti Discovery Communications. „Je to tiež ďalší príklad nášho záväzku prinášať divákom zaujímavý a originálny obsah na všetkých platformách.

Platformu Watch predstavil Facebook len nedávno v Spojených štátoch a aj to iba obmedzenému okruhu ľudí. Postupne sa však má jej dostupnosť rozširovať. Konkurovať by mohla videoserveru YouTube.

Mohlo by vás ešte zaujímať