Reklama

ČR: Športový kanál LaLiga TV HD v DIGI2GO

Mobilná televízia DIGI2GO, ktorú prevádzkuje česká platforma DIGI TV CZ, na území Českej republiky, pridala do svojej ponuky nový športový kanál LaLiga TV HD. Ide o špeciálny HD kanál zameraný výlučne na najvyššiu španielsku futbalovú súťaž. Divákom ponúka 24 hodín denne, 7 dní v týždni, priame prenosy, záznamy, zostrihy ako aj magazíny.
Pokračovanie nižšie:


Španielská La Liga patrí medzi tradičné piliere nášho exkluzívneho športového obsahu. Diváci ju majú spätú s kanálom DIGI Sport 3, kde vysielame priame prenosy a sprievodný program s českým a slovenským komentárom pripravovaným v štúdiu DIGI Sportu v Bratislave. Zaradiť do vysielania kanál LaLiga TV HD nám umožnil balíček vysielacích práv. Futbalovým fanúšikom ponúkne zápasy a obľúbené magazíny originálne pripravené La Ligou. Môžu si vybrať medzi španielským a anglickým komentárom,“ približuje novinku vo vysielaní DIGI TV Vladimír Rusnák, výkonný riaditeľ spoločnosti DIGI CZ.

Každý víkend, keď sa hrá španielska liga, vysiela LaLiga TV všetkých desať zápasov v priamom prenose. V prípade vloženého kola v priebehu týždňa sa fanúšikovia vždy dočkajú najzaujímavejšieho stretnutia, zvyšok uvidia zo záznamu.

Novinka je dostupná iba v ponuke internetovej služby DIGI2GO. Do konca októbra ju získajú všetci zákazníci, neskôr bude k dispozícii iba predplatiteľom s aktívnym balíčkom SPORT, SPORT PLUS a MAXI.

Mohlo by vás ešte zaujímať