Reklama

Skylink: Videopožičovňa teraz na mesiac zadarmo, pri platbe na pol roka

Satelitný operátor Skylink pripravil v spolupráci s videopožičovňou Banaxi akciu vo forme mesačného predplatného zdarma. Každý zákazník, ktorý už využil promo prístup do videopožičovne, si teraz môže objednať službu na 6 mesiacov za cenu piatich. Reálne tak zaplatí za pol roka 19,95 €, ušetriť teda môže 3,99 €.
Pokračovanie nižšie:


Videopožičovňa Banaxi ponúka všetkým svojim predplatiteľom prístup k niekoľkým stovkám filmov všetkých žánrov, ktoré môžu sledovať zákazníci satelitného operátora až na štyroch mobilných zariadeniach (mobil, tablet a PC), vrátane hybridného satelitného HD prijímača Samsung EVO-S. Pre sledovanie filmov je samozrejme potrebné ešte aj internetové pripojenie.

Službu je možné jednoduchým spôsobom aktivovať v zákazníckej zóne Skylink po zadaní čísla satelitnej dekódovacej karty. Po úspešnej aktivácii sú zobrazené prístupové údaje, ktoré zákazník použije pre prihlásenie do mobilnej alebo webovej aplikácie.

Podľa našich zistení je akcia 5+1 mesiac zdarma už v platnosti a potrvá až do odvolania. Operátor tiež ponechal aj promo akciu pri prvej aktivácii služby Skylink Live TV, v rámci ktorej novo registrovaní užívatelia môžu využívať službu videopožičovne 30 dní zadarmo.

Mohlo by vás ešte zaujímať