Reklama

Telekom pripravuje zmeny interných IT systémov i odstávky počas víkendov

V priebehu tretieho štvrťroka pristúpi Slovak Telekom k ďalšej fáze v rámci procesu modernizácie – významnej zmene interných IT systémov.

Zmeny prichádzajú po úspešnom zjednodušení portfólia produktov pevnej siete (uvedením Chytrej ponuky a znížením počtu kombinácií) a mobilných paušálov (vyradením starých verzií či predplatených kariet), resp. po vypnutí niektorých starších technológií.
Pokračovanie nižšie:


Počas ich realizácie nebudú môcť zákazníci administrovať niektoré služby, no môžu uskutočňovať hovory, posielať správy či využívať dáta. Zmeny sú naplánované najmä počas dovolenkového obdobia na vybrané víkendy.

Prvý víkend zmien už o týždeň
Prvý raz budú zmeny IT systémov realizované počas druhého júlového víkendu – od večerných hodín piatka 7. júla do ranných hodín 10. júla 2017.

Zákazníci nebudú môcť:
aktivovať si paušály alebo predlžovať zmluvy
meniť profil paušálov či balíčky využívaných služieb (napr. programové v Magio TV)
aktivovať nové balíčky minút, SMS, dát či roamingu.
administrovať služby, meniť údaje alebo fakturačné dáta

Dobíjanie Easy kariet bude možné v limitovanom móde: cez niektoré kanály ako napríklad bankomat, POS terminál alebo dobíjací kupón. Je však možné, že dôjde k oneskoreniu nabitia kreditu. Ostatné formy k dispozícii nebudú (aplikácia, predajňa, web).

Zákazníkom preto odporúčame nabiť si kredit alebo aktivovať balíček ešte pred víkendom, najlepšie do 6. júla 2017.

Limitovaná prevádzka zákazníckych kanálov
Počas víkendu bude otvorených 33 predajní (v sobotu a nedeľu) v obchodných centrách a budú fungovať pre urgentné prípady ako napríklad zablokovanie SIM karty. Vzhľadom na zmenu interných IT systémov sa nebudú realizovať predajné operácie.

Súčasne nebude v niektorých časoch:
fungovať Telekom aplikácia, Telekom portál či internetová stránka.
možné využívať Magenta portál pre administráciu skupín i aktiváciu dátových balíčkov počas víkendu.

Slovak Telekom sa vopred zákazníkom ospravedlňuje za pripravované obmedzenia a ďakuje za pochopenie v najbližšom období.

Mohlo by vás ešte zaujímať