Reklama

Eurosport: Peter Sagan bude počas Tour de France odpovedať na otázky fanúšikov

Eurosport pripravil pre svojich divákov počas pretekov Tour de France jednu zaujímavú novinku, ktorou poteší nielen fanúšikov cyklistiky, ale aj Petra Sagana. Slovenský cyklista bude odpovedať každý deň v priebehu Tour de France na ich otázky, ktoré mu položili cez sociálne siete.
Pokračovanie nižšie:


Som nadšený z tohto spoločného projektu s Eurosportom, ktorý ešte viac spojí fanúšikov a divákov s krásnym športom ako je cyklistika. Buďte kreatívni, opýtajte sa ma na to, čo vás zaujíma, použite hashtag #AskSagan a ja budem na najlepšie otázky každý deň odpovedať počas vysielania Tour de France,“ uviedol Peter Sagan.

Okrem odpovedí v prenosoch Eurosportu z Tour de France budú môcť fanúšikovia sledovať kampaň #AskSagan na Eurosport.com, na facebookovom profile Eurosportu, na Twitteri a Instagrame, navyše aj na Petrových osobných profiloch na Facebooku a Twitteri.

Peter Sagan štartoval na Tour de France päťkrát a zakaždým vyhral bodovaciu súťaž. Je jediným cyklistom v histórii, ktorý to dokázal. V roku 2017 bude Peter prvýkrát štartovať za tím BORA – Hansgrohe a bude chcieť vyrovnať rekord Erika Zabela so šiestimi víťazstvami. A pridať k svojim doterajším siedmim ďalšie víťazné etapy v najväčšom cyklistickom preteku sveta.

V tomto roku bude Eurosport vysielať z Tour de France o 25 hodín živého vysielania navyše proti minulému roku a prvýkrát každú minútu preteku, teda prenosy všetkých etáp od štartu do cieľa.

Platený kanál prinesie preteky aj cez internetový prehrávač Eurosport Player, ktorý divákom umožní sledovať pretek výberom až z piatich kamier.

Mohlo by vás ešte zaujímať