Reklama

Telekom mal problém s nedostatkom Magio boxov, už ho vyriešil

Telekom zaznamenával v posledných mesiacoch vysoké množstvo objednávok na televízne služby, ktoré spôsobili operátorovi nečakané problémy s nedostatkom Magio boxov. Príčinou bol zjavne aj odchod kanálov Markízy z DVB-T. Zákazníci si tak mohli dočasne zobrať k službe maximálne iba jeden box do domácnosti. Podľa aktuálnych informácií by mal byť už tento problém so set-top-boxami vyriešený.
Pokračovanie nižšie:


Dnes sme prešli do štandardného režimu, zákazníci si teda môžu objednať až štyri boxy pre ďalšie televízory v domácnosti. Zákazníkov, ktorí o ďalšie Magio Boxy požiadali skôr, budeme sami postupne kontaktovať telefonicky alebo SMS správou,“ uviedol operátor.

Všetci zákazníci, ktorí dlhšie čakali na ďalšie prijímače do domácnosti dostanú ako kompenzáciu prístup k balíčku HD Rodinný so štrnástimi stanicami vo vysokom rozlíšení na dva mesiace zadarmo. Okrem toho môžu všetci zákazníci Magio televízie sledovať zadarmo celý marec všetky exkluzívne športové kanály DIGI Sport a detský kanál Ťuki. V apríli zase Cinemax 1 a Cinemax 2.

Mohlo by vás ešte zaujímať