Reklama

ANTIK zrušil niekoľkominútové voľné vysielanie v aplikácii ANTIK TV GO

Užívatelia mobilnej televízie ANTIK TV GO od operátora ANTIK Telecom už nemôžu sledovať programy cez mobilnú aplikáciu bez predplatného. ANTIK zrušil možnosť niekoľkominútového voľného sledovania pre užívateľov, ktorí nemajú zaplatený balíček. Doteraz bolo možné sledovať programy po stiahnutí aplikácie až niekoľko minút denne a to aj bez zaplateného poplatku. V prípade neregistrovaného užívateľa išlo o 15 minút u registrovaného 30 minút.
Pokračovanie nižšie:


Všetkým zákazníkom, ktorí využívajú aplikáciu ANTIK TV GO a nemajú zaplatený poplatok sa tak aktuálne po výbere kanálu na displeji zobrazuje už hláška o nutnosti si predplatiť balíček. Voľne niekoľkominútové vysielanie zatiaľ operátor ale ponechal na verejnoprávnych programoch Jednotka a Dvojka.

ANTIK TV GO je mobilná televízia, ktorú prevádzkuje slovenský operátor ANTIK Telecom. Služba umožňuje predplatiteľom sledovať bez obmedzenia na svojich mobilných zariadeniach a PC viac ako 50 televíznych staníc vrátane dokumentárneho National Geograpic Channel, detských kanálov Disney Channel, Duck TV, RiK, filmového FilmBox či 24 hodinového erotického kanálu Playboy TV. Cena základného balíka pre existujúcich zákazníkov operátora začína už od 1,99 € mesačne, respektíve 2,30 € mesačne pre nových zákazníkov (pri platbe na 12 mesiacov). Novinkou je už aj špeciálna aplikácia pre Android TV a Apple TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať