Reklama

Programové zmeny v ponuke SATROdigital

Užívatelia digitálnej televízie SATROdigital mohli zaznamenať v posledných týždňoch niekoľko zmien v ponuke. Operátor SATRO pridal do programového balíčka KLASIK kanál AMC, ktorý sa zameriava na filmy a seriály. Navyše do balíka bude zaradená aj slovenská športová stanica 213 so zameraním výlučne na domáce športové udalosti a nemecká detská stanica KiKa, ktorá bola predtým súčasťou balíčkov KOMFORT a KOMFORT DETI. Po skončení vysielania tejto stanice budú môcť priaznivci počítačových hier sledovať vysielanie stanice GINX, nakoľko stanica Minimax vysiela už 24 hodín denne.
Pokračovanie nižšie:


Do balíčka KOMFORT a KOMFORT DETI pribudne obľúbená stanica JimJam, určená pre deti do 8 rokov. Súčasne do balíčka KOMFORT a KOMFORT film pribudnú najneskôr do 1. decembra kanály CS Film, CS Mini a Horor Film, ktoré si delia jednu programovú pozíciu.

Od novembra tohto roku boli z programovej ponuky KLASIK, KOMFORT a KOMFORT FILM vyradené stanice AXN, AXN White a AXN Black. Naopak od októbra tohto roku bola do programovej ponuky SATROdigital, do balíčka MAGYAR, zaradená filmová stanica Film+ Hu.

Predplatitelia sa môžu tešiť aj na nové programy Československo a Festival, ktoré nahradia doterajší program Kino CS. Štart vysielania je naplánovaný na 15. novembra 2016.

Mohlo by vás ešte zaujímať