Reklama

Relax od júla už aj v HD kvalite

Český televízny kanál Relax bude dostupný od 1. júla aj v HD kvalite. Program vo vysokom rozlíšení budú môcť ako prví sledovať českí zákazníci káblového operátora UPC. Informuje o tom prevádzkovateľ stanice.
Pokračovanie nižšie:


Okrem tejto novinky tiež stanica predstavila aj svoje plány na leto, počas ktorého budú môcť diváci sledovať seriály ako Divoký anjel, Milady alebo Si môj život v pravidelných časoch. Chýbať nebude ani lifestylová šou „Živě z Palladia“, či premiérové diely súťažného programu „Ostře sledovaný vlak“. Televízia už teraz čiastočne predstavila aj svoje plány na jeseň. Od septembra sa vo vysielaní objaví nový program pre ženy s moderátorkou Heidy Janků ako aj nový súťažný formát, ktorý budú moderovať manželia Michaela a Roman Tomešoví.

Relax je okrem vybraných káblových a IPTV operátorov šírený aj v českom celoplošnom multiplexe 4 ako aj nekódovane (FTA) prostredníctvom družice Astra 3B (23,5°E). Stanicu tak môžu prijímať všetci majitelia digitálnych satelitných HDTV prijímačov, vrátane zákazníkov Skylinku. Pre príjem nie je potrebná dekódovacia karta. Na satelite však zatiaľ program zostáva vysielať v SD kvalite a kompresnom formáte MPEG-4.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 797 MHz
Polarizácia: Horizontál
FEC: 3/4
SR: 29500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: RELAX
Provider: M7 Group
Kódovanie: Nie (FTA)

Mohlo by vás ešte zaujímať