Reklama

Eurosport predstaví behom French Open inovatívnu VR aplikáciu

Eurosport posunie hranicu využitia technológií v športovom vysielaní. S novou inovatívnou aplikáciou Eurosport VR ponúkne obsah vo virtuálnej realite (VR). Divákov tak ešte viac vtiahne do samého srdca svetového športu. Aplikáciu si môžu stiahnuť užívatelia mobilných zariadení s operačným systémom iOS a Android už v priebehu Roland Garros. K dispozícii bude navyše aj pre zariadenia Oculus.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácia Eurosport VR predstaví vždy po ukončení hracieho dňa Roland Garros najlepšie herné momenty (vrátane „Shots of the day“) ako aj exkluzívne zákulisné zábery vo virtuálnej realite.

Športový kanál tak umožní byť divákom bližšie športovým podujatiam ako kedykoľvek v minulosti a napĺňa slogan Eurosportu „Fuel your passion“. Počas Roland Garros uvidia diváci tenisový svet očami jeho najväčších hviezd vrátane záberov v perspektíve 360°.

V decembri minulého roka využil Eurosport inovatívne technológie a ukázal fanúšikom zimných športov jazdu legendárneho alpského lyžiara Bodeho Millera v doposiaľ nevidenej perspektíve 360° na preslávenej zjazdovke Birds of Prey v Beaver Creeku v Colorade.

Športoví fanúšikovia si môžu užiť všetky videá cez okuliare pre VR ako Samsung Gear VR alebo Google Cardboard. Eurosport ide v stopách spoločnosti Discovery, ktorej aplikáciu Discovery VR si stiahlo 700 tisíc užívateľov.

Mohlo by vás ešte zaujímať