Reklama

SES a Vivicast Media spúšťajú kanál UHD-1 pre severoamerický trh

Satelitný operátor SES predstavil spolu so spoločnosťou Vivicast Media kanál UHD-1, nový dynamický Ultra HD kanál určený severoamerickým káblovým operátorom, telekomunikačným spoločnostiam a ich zákazníkom.

UHD-1 bude vysielaný prostredníctvom satelitu SES-3, ktorý je spolu so satelitmi SES-1 a AMC-18 súčasťou Ultra HD distribučného systému SES na orbitálnej pozícii nad Severnou Amerikou. Vivicast Media pokračuje v pridávaní nového Ultra HD obsahu a titulov do svojej bohatej programovej ponuky celovečerných filmov, televíznych seriálov, exkluzívnych koncertov a dokumentárnych filmov pre divákov nielen v Amerike.
Pokračovanie nižšie:


Jedná sa o štvrtý Ultra HD kanál distribuovaný prostredníctvom Ultra HD platformy SES, ktorá tak zvyšuje dostupnosť lineárneho živého Ultra HD obsahu do severoamerických domácností, obsluhovaných rôznymi distribútormi-operátormi. Okrem UHD-1 do Ultra HD ponuky SES v Severnej Amerike patrí aj NASA TV UHD, Fashion One 4K (v Európe Fashion 4K) a High TV 4K.

UHD-1 je celkovo ôsmym unikátnym Ultra HD kanálom z globálnej satelitnej flotily SES distribuovaných divákom na káblových, telefónnych a satelitných (DTH) platformách. Ako líder v globálnej distribúcii videa dodáva SES celosvetovo rekordných 7268 televíznych kanálov, vrátane 2230 HDTV kanálov. Súčasný nárast počtu kanálov je taktiež zapríčinený ďalším rozširovaním video aktivít SES na rozvíjajúcich sa trhoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať