Reklama

ČT s novou aplikáciou Nejchytřejší Čech v HbbTV, otestujete si svoj postreh a znalosti a vy

Český verejnoprávny vysielateľ sprístupnil svojim divákom pri príležitosti uvedenia druhej série súťažného programu Nejchytřejší Čech novú aplikáciu s rovnomenným názvom v hybridnom vysielaní (HbbTV). Vďaka aplikácii si tak môžu diváci otestovať svoj postreh a znalosti.

Nejchytřejší Čech je televízna súťaž v ktorej si 24 súťažiacich otestuje svoje znalosti, výdrž, sústredenie či odolnosť voči stresu. Zo štyroch sobotných večerov vzídu štyria finalisti, ktorí sa stretnú vo veľkom finále, v ktorom jeden z nich získa titul Nejchytřejší Čech.
Pokračovanie nižšie:


V HbbTV aplikácii je pre divákov pripravených šesť kvízov, ktoré budú postupne sprístupnené po každej odvysielanej časti programu. Prvý kvíz je aktuálne už k dispozícii, pri našich redakčných testoch sme v ňom získali 6 bodov.

Divákom na Slovensku je hybridné vysielanie od ČT dostupné na všetkých programoch verejnoprávneho vysielateľa na satelite Astra 3B (23,5°E), ako aj vo štvrtom celoplošnom DVB-T multiplexe na ČT1 a ČT2, ktoré sú súčasťou Plustelky. Pre spustenie HbbTV však nie je potrebné aby mal zákazník dekódovacie zariadenie terestriálnej platformy, novú aplikáciu si tak môžu cez DVB-T vyskúšať všetci majitelia prijímacích zariadení s podporou tohto nového štandardu. Nutnosťou je ešte aj pripojenie k internetu.

nejchytrejsi_cech_hbbtv1

Mohlo by vás ešte zaujímať