Reklama

DIGI Sport získal vysielacie práva na basketbalovú Euroligu

Do portfólia televízie DIGI Sport pribudla popri Lige majstrov UEFA či anglickej Premier League, ďalšia atraktívna akvizícia. Na kanáloch DIGI Sport 3 a 4 budú môcť slovenskí diváci sledovať špičkový basketbal v podaní najlepších tímov zo starého kontinentu.

Základná časť, pozastávajúca z 10 kôl a 24-och mužstiev, štartuje 15. októbra a potrvá do 18. decembra. Potom 16 najlepších tímov pokračuje od 29. decembra do 8. apríla v súbojoch o postup do play-off (12.4.-26.4.), kam sa kvalifikuje osem účastníkov. A potom už nasleduje Final four, keď sa v Berlíne od 12. do 15. mája rozhodne o víťazovi celej súťaže. Oficiálny názov ligy v sezóne 2015/16 znie: Turkish Airlines Euroleague.
Pokračovanie nižšie:


Už len pohľad na natrieskané, vyše desaťtisícové haly a rozvášnených fanúšikov pri domácich súbojoch Panathinaikosu Atény, Realu Madrid, Maccabi Tel-Aviv, Fenerbahce Istanbul, Crvenej zvezdy Belehrad, či ďalších tímov svedčí o tom, že basketbalová Euroliga je v tomto športe to, čo pre futbal znamená Liga majstrov alebo pre hokej finále NHL. Teší nás, že môžeme nášmu divákovi popri iných špičkových programoch ponúknuť aj túto nesmierne spektakulárnu súťaž. Vlani ju sledovali diváci doslova na celom svete – veď prenosy sa vysielali v 202 krajinách,“ uviedol Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.

Seriál priamych prenosov na DIGI Sport sa začne 15. októbra súbojom doterajších 6-násobných víťazov Euroligy, CSKA Moskva s Maccabi Tel Aviv a 16. októbra môžu diváci vidieť ako si Bayern Mníchov, tím bývalého slovenského reprezentanta Antona Gavela, bude počínať na horúcej tureckej pôde proti domácemu Fenerbahce Istanbul.

DIGI Sport prinesie z každého kola priame prenosy z dvoch zápasov a aj higlighty celého kola.

Mohlo by vás ešte zaujímať