Reklama

Nova Sport 2 odštartuje už 5. septembra, prinášame ďalšie podrobnosti

Nový český športový kanál, ktorý by mal byť k dispozícii aj pre slovenských divákov, Nova Sport 2 má odštartovať už 5. septembra 2015. Podľa prevádzkovateľa, spoločnosti CET 21, ponúkne program divákom unikátny obsah, ktorý sa doposiaľ na území Slovenska a Česka v takej miere nevysielal. Stanica bude dostupná u vybraných káblových a IPTV operátorov, ako aj v rámci služby VOYO. So štartom nového programu sa zároveň premenuje Nova Sport na Nova Sport 1.
Pokračovanie nižšie:


NOVA Sport 2 rozširuje programovú ponuku Nova Sport zameraním sa na športy, ktoré si zatiaľ získali obrovskú popularitu predovšetkým v zahraničí a v podobnej miere zatiaľ neboli v Česku vysielané. Veľká pozornosť sa bude venovať najlepšej lige bojovníkov sveta Ultimate Fighting Championship (UFC) či rugby. Priestor dostanú aj turnaje v šípkach, no na svoje si prídu aj fanúšikovia najlepšie basketbalovej ligy sveta NBA.

Na novej stanici NOVA Sport 2 predstavíme verejnosti nové atraktívne športy a budeme vo väčšej miere využívať práva na vysielanie prestížnych športových podujatí. Pre športových nadšencov pripravíme dvojnásobné množstvo hodín nabitých športom s dôrazom na veľké množstvo priamych prenosov,“ hovorí Christoph Mainusch, konateľ a generálny riaditeľ skupiny Nova.

Nova Sport 1 bude naďalej orientovaný predovšetkým na mainstreamové športy s účasťou českých športovcov, zameria sa predovšetkým na NHL, Wimbledon, celú sériu ATP Tour, futbalovú Európsku ligu, MotoGP alebo najstaršiu futbalovú klubovú súťaž FA Cup s populárnymi tímami Chelsea, Manchestrom United a Arsenal.

Z českých operátorov ponúkne nový program UPC a O2, ktorý operátor pridá do svojej ponuky Nova Sport 2 slovenským divákom, zatiaľ nie je známe z dôvodu prebiehajúcich jednaní. Tí si budú môcť zatiaľ program predplatiť cez internetovú službu VOYO.

Logá staníc Nova Sport

Logo_NovaSport

Logo_NovaSport

Mohlo by vás ešte zaujímať