Reklama

Food Network od septembra už aj v českom jazyku

Televízny kanál Food Network, ktorý sa nachádza už v programových rastroch satelitných platforiem Skylink a freeSAT, bude od 1. septembra 2015 lokalizovaný do českého jazyka.

Food Network je aj naďalej jednou z najrýchlejšie rastúcich lifestylových značiek na trhu a je vidieť, že stavila na dobrú kartu. Jedlo ako večná, nestarnúca téma a zábava spojená s tradičným aj experimentálnym varením je dôvod, prečo si program našiel divákov na celom svete,“ hovorí Eva Sedláčková zo spoločnosti Channels, ktorá zastupuje televíziu v Českej a Slovenskej republike.
Pokračovanie nižšie:


Food Network prevádzkuje Scripps Networks. Jedná sa o televízny kanál so zameraním na varenie a životný štýl. Vo vysielaní ponúka recepty, rady a návody, v ktorých nájdu inšpiráciu nielen menej skúsení adepti kulinárskeho umenia, ale aj skutoční fajnšmekri.

Zákazníci Skylinku majú prístup k programu Food Network ako v SD tak aj v HD kvalite. Obe verzie sú však sprístupnené iba predplatiteľom balíčkov Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

Satelitný operátor freeSAT ponúka aktuálne svojim predplatiteľom iba verziu v SD kvalite. Tá je sprístupnená zákazníkom s aktivovaným vyšším balíčkom freeSAT plus.

Mohlo by vás ešte zaujímať